Asociatia EXPLORER este coordonata de catre oameni pasionati si dedicati, cu multa experienta in alpinism, escalada, mountain bike, yachting si navigatie, parapantism, caiac canoe, organizatori ai multor expeditii montane in Alpi, Anzi, Himalaya si Caucaz, oameni care-si petrec mult timp in natura.

Ne definim ca o entitate  compusa din oameni profesionisti si responsabili. Dupa multa munca si experienta acumulata in timp, suntem valul care are menirea de a continua povestea / calatoria EXPLORER  astfel incat sa putem fi suport pentru toti cei pasionati de sporturi in aer liber, drumetii montane, escalada, plimbari organizate  in cadrul natural, caiac-canoe, trasee cu bicicleta, alergare etc.

Noi suntem cei care am preluat stafeta de a duce spiritul EXPLORER mai departe.

Ne-am demonstrat noua ca putem duce pasiunea mai departe, si ca putem oferi suport si celor pasionati, in special amatorilor fara experienta, initierea unui novice in activitatile noastre fiind cea mai mare bucurie pentru noi. Pozitia noastra de a deveni suport si organizatori de evenimente sportive, sociale sau organizatori de expeditii montane sau croaziere pe mare, a rezultat in urma experientei acumulate in timp alaturi de profesionisti, pana la momentul in care am concluzionat ca este timpul sa transmitem mai departe ceea ce noi am explorat si trait.

Stima ca din momentul in care noi devenim suport si organizatori ai evenimentelor/actiunilor  EXPLORER ne asumam o mare responsabilitate, dar totul este posibil datorita principiului de munca in echipa al membrilor Explorer.

explorer summit team astragalus

Misiunea

• Avem ca scop de impartasi frumusetea naturii tuturor celor care sunt pasionati de munte, iesiri pe trasee de cross-country cu bicicleta, drumetii , si alte actiuni de petrecere a timpului in natura.
  • Capacitatea de a ne incarca cu responsabilitatea de organizatori evenimente tematice si de forma un mediu profpce pentru pasionatii de natura.
  • De a oferi un suport complet pentru explorarea tuturor bogatiilor oferite de catre mediul inconjurator.
  • De a proteja patrimoniul natural (flora si fauna), dar si de a educa in acest sens comunitatea. Dorim ca in urma expeditiilor noastre, natura sa ne accepte si ,, a doua” oara, de aceea avem grija de a nu ne face simtita prezenta.
  • Prin Know-How-ul dobandit de-a-lungul timpului prin expeditii si situatii proprii, dar si prin elemente de tehnica de specialitate dobandite in timp, sa putem oferi pasionatilor amatori, tot comfortul pentru a se bucura pe deplin pe tot parcursul expeditiei alaturi de noi.
  • De a arata tuturor ceea ce si noi am primit in dar (frumusetea) de la cei de dinaintea noastra care ne-au predat stafeta de a duce calatoria mai departe – impratasirea frumusetii.
  • De a continua si construi mai departe acest vis denumit EXPLORER si de a insufla si celor de dupa noi, spiritul EXPLORER.

Viziunea

• Principiu Asociatei EXPLORER este de tip ,,bulgare de zapada”. Tot ceea ce facem are ca obiectiv formarea unui nucleu cu vedere spre viitor, care sa poata fi usor reperat in comunitate
  • Viziunea Asociatiei EXPLORER se realizeaza doar prin prisma muncii intregii echipe, principiul de baza fiind munca in echipa, rezultatul sau rezultatele fiind compuse de pe urma aportului fiecarui membru.
  • Asociatia functioneaza pe baza membrilor care o alcatuiesc, si prin intermediul unei organigrame, unde fiecare este si va fi pozitionat acolo unde este cat mai eficient si unde isi poate aduce aportul maxim.
  • Prin intermediul actiunilor noastre ca rezultante a evenimentelor noastre, dorim ca totul sa devina un Brand de sine stator. Un Brand de calitate intodeauna are in spate multa munca si rezultate de echipa.
  • Ne definim ca un nucleu prin care fiecare membru al asociatiei isi poate identifica elementul cheie, in a deveni o versiune mai buna a sa.
  • Prin viziunea noastra ne dorim sa insuflam fenomenul atat membrilor nostri cat si celor care ne urmaresc si apreciaza atitudinea unei echipe prin care vrem sa ne facem diferiti fata de principiul de lucru unitar.
Mont Blanc Explorer
explorer yacht

Totul are la baza o poveste inceputa acum mai bine de 12 ani.

Povestea a inceput din dorinta unui grup de oameni pasionati, de a explora bogatiile naturii, fie printr-o simpla drumetie pe munte, fie prin a gasi carari nedescoperite, sau chiar imprietenirea cu o mare involburata si agresiva.

Dorinta celor ce au format primul grup explorer a fost acela de a impartasi lumii aventura vietii lor si tot ceea ce au descoperit pe tot acest parcurs, intregii lumi, dar totodata si de a fi mereu alaturi de cei care doresc a se alatura in aceasta calatorie / poveste fara de sfarsit, denumita EXPLORER.

Vrem sa credem ca povestea EXPLORER odata inceputa, va avea o continuitate, fara de sfarsit! Avem menirea de a duce povestea mai departe!

Bucuria fenomenului EXPLORER este atunci cand pe parcursul acestei calatorii ni se alaturi tot mai multi pasionati. Avem certitudinea munca si pasiunea noastra este mereu apreciata

Explorer in cifre

Membri